Så tycker kunderna

Nedan kan du läsa om våra kunders erfarenheter av våra produkter
Har du en egen erfarenhet av våra shapewear som du är nöjd med
eller kanske är det något som du tycker vi kan göra bättre?
Hör gärna av dig till oss på kundservice@scalabiopromise.se

Topplista – vad våra kunder upplevt för resultat:


  • – Reducering av Celluliter
  • – Reducering av midje- och lårmått
  • – Snabb återhämtning efter graviditet
  • – Reducering av vätskeansamlingar
  • – Reducering av ytliga blodkärl/åderbråck
  • – Reducering av bristningar

”Måste först tacka för dessa suveräna underkläder! Har haft mina Shapewear i 14 dagar och ser en markant skillnad redan nu. Och sköna är de ju också!” Läs vidare >>

/ Jenny Kullander, 37 år

Så tycker kunderna

”Först vill jag tacka för en jättebra produkt, köpte den fem månader efter förlossning, har gått ner två storlekar. Och mycket slätare ben och snyggare rumpa, än innan. Så jag kan verkligen rekommendera denna produkt. Läs vidare >>

/ Molly, 35 år

Så tycker kunderna

”Tack för en produkt som håller vad den lovar. Jag hade samlat mycket vatten i kroppen runt midja, mage, rumpan och lår men med hjälp av den fantastiska och sköna byxan har jag blivit av med det. Jag har väldigt snabbt gått ner i storlek utan att träna och jag har fått mycket slätare hud utan Celluliter.Läs vidare >>

/ Mitra Mirhadi, 49 år

Så tycker kunderna

”Först tyckte jag inte att det hände ett dugg men efter ca 2 veckor var det som att allt kom på en gång! Mina bristningar är snart helt borta och celluliterna blir bara färre och färre. Är helt överlycklig just nu!” Läs vidare >>

/ Hanna L, 18 år

Så tycker kunderna

Jag fick barn i mars och mina lår är, efter endast 2 månader, smalare nu än innan graviditeten!!! Kuddarna runt magen har märkbart krympt … huden är mkt slätare och jag har massor av små spruckna blodkärl som nästan har försvunnit!” Läs vidare >>

/ Annlis Janbro,  38 år

Så tycker kunderna

Jag gav de en chans och det var det värt, varenda krona!
Har använt Scala Bio Promise Leggings och märkte ganska fort att celluliteterna försvann. Jag har inget annat än bara bra saker att säga om Scalas anti-cellulit produkter. Dom fungerar.
Läs vidare >>

/ Tuula Elfver, 45 år

Så tycker kunderna

”Man såg och kände skillnad efter bara 5-6 dagar. Första gången beställde jag Medium, men eftersom jag nu har gått ner en storlek har jag nu ”blivit tvungen” att beställa en Small istället!” Läs vidare >>

/ Anette Juuso, 40 år

Så tycker kunderna

”Redan efter en veckas användning kändes huden lenare och jag märkte hur skinnet liksom blivit fastare och ”hårdare” … sitter otroligt skönt på kroppen … har faktiskt slängt mina mysbyxor nu för att leggingsen är så otroligt sköna! Läs vidare >>

/ Ulrika Hasselqvist, 40 år

Så tycker kunderna

”Jag har nu använt dem i ca 6 veckor och förändringen är grovt mätt hela 8 cm. Huden har blivit stramare och mina lår nuddar inte varandra längre! Läs vidare >>

/ Karin Jensen, 33 år

Så tycker kunderna

”Jag har verkligen varit en ambassadör för Scalas underkläder : ) Framför allt är jag förbluffad över att de jobbar utan att jag behöver göra någonting! Läs vidare >>

/ Linda Königsson, 37 år

Kompletta referenser nedan:

Så tycker kunderna

Jenny Kullander, 36 år, Norrköping

”Måste först tacka för dessa suveräna underkläder! Har haft mina Scala Bio Promise Slimming Legging och Scala Bio Promise Anti-Cellulite Shapewear med hög midja i 14 dagar och ser en markant skillnad redan nu. Och sköna är de ju också!

Det är första anticellulit-produkten jag provat som verkligen fungerar och håller vad den lovar. Jag tränar regelbundet sedan många år och äter hälsosamt men trots det så började det dyka upp celluliter på baksida av lår och rumpa när jag kom över 30-årsstrecket. Och efter mitt andra barn, som nu är ett år, så fick jag även celluliter på ovansidan av mina knän, och de tillsammans med de på rumpan och lår blev jag nu inte av med hur mycket jag än tränade. Har provat diverse dyra cellulitkrämer och olika massage men inget har hjälp, till nu!

Har spridit det goda ryktet så redan nu har tre av mina väninnor beställt de också och själv ska jag snart lägga in en ny beställning på ytterligare ett Shapewear med hög midja och tightsen (fast nu måste jag ha Small, eftersom mina mått har blivit mindre).”

Molly Aulin, 35 år, Stockholm

”Först vill jag tacka för en jättebra produkt, köpte den fem månader efter förlossning, har gått ner två storlekar.

Jag glömde väldigt snabbt bort att jag hade den på mig, den liksom ”smälter fast”. Det blir en vana, samt att den formar kroppen otroligt snyggt under byxor och är otroligt skön att bära.

¨Inte minst är det kul när man ser skillnad så fort. Jag väntade inte med att använda den innan jag slutade amma, och jag har hel ammat. Jag vill också påpeka att jag fick tillbaka min mens 7 dagar efter att jag använt byxan, vilket verkligen bevisar att blodcirkulationen ökar (vilket kan ta upp till ett år efter förlossning).

Jag gick upp 23 kg när jag var gravid, och mycket tack vare er produkt har jag bara 2 kg kvar till min ursprungsvikt. Och mycket slätare ben och snyggare rumpa, än innan. Så jag kan verkligen rekommendera denna produkt, några månader efter förlossning, då man har mage och rumpa som vägrar att gå bort.”

Mitra Mirhadi, 49 år, Huddinge

”Tack för en produkt som håller vad den lovar. Jag hade samlat mycket vatten i kroppen runt midja, mage, rumpan och lår men med hjälp av den fantastiska och sköna byxan har jag blivit av med det. Jag har väldigt snabbt gått ner i storlek utan att träna och jag har fått mycket slätare hud utan Celluliter.

Jag började med storlek 44 i mina vanliga byxor. Efter att ha använt Scala Bio Promise Anti-Cellulite en månad – varje dag från morgon till kväll – märkte jag resultat genom att jag hade gått ner till storlek 42.

Jag använde de i två/tre månader till, och märkte åter igen att jag gått ner ännu än storlek tack vare Scalas Shapewear.

Även personer i min omgivning märkte resultat och frågade vad jag har gjort för att gå ned i storlekt så snabbt under så kort tid, och då har jag rekommenderat er produkt till alla.”

Hanna L, 18 år, Hässelby

”Vill bara tacka för en superprodukt! Först tyckte jag inte att det hände ett dugg men efter ca 2 veckor var det som att allt kom på en gång!

Mina bristningar är snart helt borta och jag har försökt bli av med dom sen jag var 10 år! Celluliterna blir bara färre och färre. Är helt överlycklig just nu!

Dessutom är dom ju sköna att ha på sig. Tycker dom är praktiska att ha under kjolar och klänningar och kommer fortsätta ha det även när jag är nöjd med kroppen.

Både jag och min mamma är mycket skeptiska mot olika produkter men någonting hos er fick mig att falla pladask.

Om lite mer än en vecka har det gått en månad så då ska jag utvärdera produkten för henne och om jag är nöjd ska mamma beställa ett par själv har hon sagt.

Är ju redan mer än nöjd så jag kan garantera att mor min beställer ett par om ca en vecka.

Längtar till beach 2011 för då kommer jag för första gången slippa skämmas över min kropp som jag har gjort de senaste 8 åren!

Tack, tack, tack tusen gånger om!

Annlis Janbro,  38 år, Trollhättan

”Jag vill bara passa på att tacka för er fantastiska produkt!!! Jag fick barn i mars och mina lår är efter endast 2 månader smalare nu än innan graviditeten!!!
Kuddarna runt magen har märkbart krympt… huden är mkt slätare och jag har massor av små spruckna blodkärl som nästan har försvunnit! Kan göra listan lång!! Helt otroligt!

Jag skulle bara önska att de kom i hellånga ben med hög midja då de är toppen som långkalsonger med.”

Tuula Elfver, 45 år, Husum

”Jag har med åren börjat på att få celluliter på mage, rumpa och ben. Har provat det mesta men tycker inte att det fungerat på mig. Jag upptäckte Scalas produkter och tänkte att dom ska jag prova … jag har ju ändå provat det mesta.

Jag gav de en chans och det var det värt, varenda krona! Har använt Scala Bio Promise Leggings och märkte ganska fort att celluliteterna försvann. Jag har inget annat än bara bra saker att säga om Scalas anti-cellulit produkter. Dom fungerar.”

Anette Juuso, 40, Offerdal

”Jag tyckte att produkten jag testade var väldigt bra. Man såg och kände skillnad efter bara 5-6 dagar. Jag tänker fortsätta använda mig av Scala Bio Promise, för att det verkligen fungerar!

Första gången beställde jag Medium, men eftersom jag nu har gått ner en storlek och har jag nu ”blivit tvungen” att beställa en Small istället!”

Ulrika Hasselqvist, 40 år, Stockholm

”Redan efter en veckas användning kändes huden lenare och jag märkte hur skinnet liksom blivit fastare och ”hårdare”. Det var ganska fascinerande med tanke på att jag var så skeptisk innan jag hade provat dem.

En annan fördel är att de sitter otroligt skönt på kroppen för att vara ett shapewear-plagg. Och trots det lite tjockare materialet är de inte varmare än mina vanliga underkläder vilket var oväntat men positivt. Jag har faktiskt slängt mina mysbyxor nu för att leggingsen är så otroligt sköna!

Efter att ha burit dem hela min vakna tid i drygt en månad så har jag egentligen bara bra saker att säga om Scala Bio Promise. Visst är de knöligare att ta på sig än ett par vanliga trosor men det är värt besväret sju dagar i veckan.

Jag har rekommenderat Scala Anti-Cellulite Shapewear till många av mina vänner. Det hade jag aldrig kunnat göra om jag själv inte känt att den levererat på det sätt som den faktiskt gör.”

Karin Jensen, 33 år, Köpenhamn

”Jag arbetar i en av de butiker som säljer Scala Bio Promise Shapewear. När jag fick höra att vi skulle ta in dem blev jag sugen på att testa de här underkläderna som egentligen luktade mer ”TV-shop” än trovärdighet om man säger så …

Jag har nu använt dem i ca 6 veckor och förändringen är grovt mätt hela 8 cm. Jag har inte ändrat min kost eller på min vardag för den delen. Jag har gjort ett uppehåll på drygt en vecka och jag bär dem bara 6 dagar i veckan.

Jag är förstås jättenöjd med dessa shapewear. Huden har blivit stramare och mina lår nuddar inte varandra längre! Våra kunder är för övrigt lika lyriska som jag.”

Susanne Stevns, 52 år, Sjælland

”När jag fick mina Scala Bio Promise shapewear för tre veckor sedan hade jag gått upp 3 kg, och de har troligen bromsat en uppåtgående trend. Jag har i alla fall gått ner ett halvt kilo igen. Måtten är dock desamma, tills vidare.

Byxorna är fantastiskt sköna att ha på sig, inte det minsta ”nylonaktiga”. De ger en fin känsla av stadga utan att strama eller trycka obekvämt.

Alla mina kläder sitter bättre över dem! Ingen liten valk som pöser ut över linningen på mina jeans. (Inte ens de som hade blivit lite för trånga på grund av de extra tre kilona.) Kläder som man förr tvekade att ta på sig, för att de satt för tajt, glider nu på utan problem, de sitter bra och det ser snyggt ut.

Man får en extra energikick av att se bra ut. Jag sträcker på mig och blir på lite bättre humör.

När kommer Scala Bio Promise för armar?”

Linda Königsson, 37 år, Göteborg

”Den tunnare och billigare modellen Scala Bio Fir Opaque Tight sitter som ett par vanliga strumpbyxor. De har ingen riktig shapeweareffekt jämfört med Scala Bio Promise-modellen som känns betydligt bättre kvalitetsmässigt, eller rättare sagt, den känns inte alls när man har den på sig (trots att den täcker magen). Den håller också mina mer dallriga delar på plats …

Ok, det krävs ett par knäböj för att de sitta bra i grenen när man tar på sig dem, men när de väl sitter på märker man inte av dem under resten av dagen. En annan liten detalj som är bra är att muddarna är breda vilket gör att de inte klämmer åt. Sen hade de gärna fått öka på längden på benen på den modellen jag har. De hade lätt kunnat vara några centimeter längre …

Att puffa för en produkt som verkar vara för bra för att vara sann innebär att man sätter sin trovärdighet på spel : ) Men, i det här fallet har jag verkligen varit en ambassadör för Scalas underkläder. Framför allt är jag förbluffad över att de jobbar utan att jag egentligen behöver göra någonting!”

Ingrid Lindh, 47 år, Kalmar

”Har köpt ett par svarta Scala Bio Promise Anti- Cellulite Slimming Leggings i stl M som jag är helnöjd med. Har kanske inte märkt så mycket på just celluliterna, men har inte använt dem ”slaviskt” som det rekommenderas, men de sitter fantastiskt bra. När jag har dem på mej, så slimmar de o håller in stuss, rumpa, mage o lår o jag känner mej smal o ”välformad”, utan att det väller ut över kanten upptill o jag har gärna kjol eller klänning till. Det här är verkligen användbara leggings.

Fantastisk passform dag efter dag. Töjer sej inte o lämnar inga ”knän” eller ”gällivarehäng”. Torkar snabbt efter tvätt.

De är väl värda sitt pris! Jag skulle gärna se, att de fanns i vitt o i ”piratmodell” också.”